Profile Avatar
viet nam
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******
Ondanks de naam SaPa is best beroemd geworden voor toeristen in en buiten het land, maar de naam Phin weer heel apart voor elke internationale reiziger het verkrijgen van een visum voor Vietnam. Gelegen in het noord-westen van SaPa van ongeveer 17 km, ta Phin is een dorp van de Rode Dao, die tot dit behoud van de etnische identiteit van de inherente niet na verloop van tijd vervagen. Verplaatsen naar het dorpje ta Phin met de auto een beetje moeilijk, want dit is een bergweg heel hard gaan, dus de beste oplossing is het huren van jezelf een 'auto-hug' zodat het bezoek aan ta Phin dorp van de gasten zal het een stuk gemakkelijker. Wanneer je naar ta Phin, zal je zeker onmiddellijk aangetrokken door een groep Rode Dao dames zijn verzameld, worden verzonden samen de stof panelen, brokaat kleurrijk. Als u geluk heeft, kunt u deelnemen aan een aantal festivals van de mensen op deze plaats zoals "festival dance", "beste wensen voor het nieuwe huis"... zal u helpen begrijpen meer over het eenvoudige leven, maar blij en lieve mensen.
Bac Ha is een wijk in de verre provincie Lao Cai treinstation, over 76km. Bac ha markt Vindt plaats elke zondag is beroemd om de unieke apart dat is niet eerlijk. Bac Ha is niet alleen een beurs kopen en verkopen, maar ook is het een reële mensen helpen deze mensen kunnen kennismaken met andere volkeren hulp voor vrouwen die het hele jaar door hard, en keren terug met ang schoonheden van hen naarmate de tijd jong was. De belangrijkste producten die verkocht is, is dat de producten, kunst en ambachten, eten, vee en pluimvee... de markt kan tyuwong voor vervelend voor degenen die niet graag winkelen, maar de locatie is heel goed om geboorte te geven aan het beeld van de glinsterende, prachtig!

Zoals markt, Bac Ha markt, SaPa wordt ook gehouden op elke zondag in de vroege ochtend van zondag, de straten in het centrum van de stad, SaPa is gevuld met de Hmong en Rode Dao in kostuums kenmerk van hen zijn er manier om de markt te betreden. Grote markt omvat zowel binnen en buiten, vooral vis, handwerk, vers voedsel,en sommige forest fruit dat je het niet kunt negeren, zoals perziken, peren, pruimen, bos....
Meer details: dulichso.com

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.